Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu, Victor Osimhen'in Samsunspor maçı sonrası sarf ettiği ifadeler hakkında konuştu. Hatipoğlu'nun İspanyol basınına yaptığı açıklamalar dikkat çekti.

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Samsunspor deplasmanına çıkan Galatasaray, rakibini 2-0 mağlup etmiş ve liderliğini sürdürmüştü.

Sarı - kırmızılılarda takımının ikinci golünü kaydeden Victor Osimhen'in karşılaşma sonrası yaptığı açıklamalar ayrılık sinyali olarak yorumlanmıştı.

Nijeryalı golcü, yaptığı açıklamada ""Hep söylentiler oluyor benimle ilgili ama ben anı yaşıyorum. Şu anda keyfime bakıyorum. Taraftar da inanılmaz destek oldu bana. Sadece bana da değil, arkadaşlarımın ve ailemin de yanında oldular. Herkes için en iyisi ne olacaksa karar alınacaktır. Ancak ne olursa olsun Galatasaray sonsuza kadar kalbimde olacak." ifadelerini kullanmıştı.

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu, İspanyol basınına yaptığı açıklamada ise Osimhen'in sözlerini değerlendirdi.

AS'a konuşan Hatipoğlu, "Osimhen'in sözleri ayrılacağı anlamına gelmiyor. En kötü senaryoda ayrılsa bile Galatasaray'ın her zaman kalbinde olacağını söyledi ama ayrılacağını söylemedi. Onun bizimle kalmasını istiyoruz." şeklinde konuştu.

Bu sezon Galatasaray formasıyla 33 resmi maça çıkan 26 yaşındaki futbolcu, 29 gol - 6 asistlik bir performans sergiledi.